De meeste robotstofzuigers van Eufy zijn voorzien van een dweilfunctie © Eufy Robovac G10

Eufy is onderdeel van het bedrijf Anker Innovations en richt zich op het ontwikkelen en fabriceren van smart home producten. Momenteel is Eufy vooral bekend van slimme beveiligingsproducten als een slimme deurbel of slimme camera, maar Eufy heeft ook veel goede robotstofzuigers. Op deze pagina vind je alle informatie over de robotstofzuigers van Eufy. Wil je een Eufy Robotstofzuiger kopen? Lees dan de onderstaande informatie even goed door.

Dit zijn de Eufy RoboVac modellen

De Eufy robotstofzuigers vallen onder de naam Robovac, wat hoogstwaarschijnlijk staat voor Robot Vacuum (robotstofzuiger). Momenteel zijn er veel verschillende Robovac modellen op de markt, hieronder hebben we de meeste van deze modellen opgesteld. Het verschillen tussen deze modellen zit vooral in de functionaliteiten, zo heeft de ene wel een dweilfunctie en de ander weer niet. Lees hieronder per model wat er goed is aan de robotstofzuiger.


Eufy robovac L70

Eufy Robovac L70 Hybrid

De Eufy Robovac L70 Hybrid is een erg goede robotstofzuiger. Dit model scoort ook hoog in onze top 10 robotstofzuigers. Dit komt met name doordat de robotstofzuiger een erg goede dweilfunctie heeft en de zuigprestaties erg goed zijn. Ook heeft deze robotstofzuiger erg goede en geavanceerde functies die de stofzuiger erg goed maken. Denk aan AI-technologie en iPATH lasernavigatie waardoor de robotstofzuiger optimaal en efficiënt werkt.


eufy by anker robovac 35c

Eufy Robovac 35c

Deze Eufy Robovac 35c is qua prijs een stuk aantrekkelijker, maar heeft geen geavanceerde AI-technologie. Wel heeft deze robotstofzuiger een paar functies die interessant zijn. Zo past de robotstofzuiger zijn zuigmodus aan op basis van de ondergrond, mocht de stofzuiger bijvoorbeeld over tapijt rijden dan zal de stofzuiger zijn zuigkracht verhogen. Dit model heeft geen dweilfunctie


eufy robovac g10

Eufy Robovac G10

Wanneer je op zoek bent naar een goede robotstofzuiger met dweilfunctie is de Eufy Robovac G10 ook een hele goede keuze. De robotstofzuiger heeft daarnaast ook goede zuigkracht en slimme functies. Je kunt de robotstofzuiger volledig automatiseren via de app en zo kun je de robotstofzuiger bijvoorbeeld laten zuigen wanneer je niet thuis bent. Een voordeel van deze stofzuiger is dat het een vrij lage robotstofzuiger is en hierdoor ook onder veel meubels kan zuigen.


eufy 11s max

Robovac 11S Max

De Robovac 11S is een mooie brede robotstofzuiger die uit de Bounce series komt. Dit model is erg laag geprijsd, maar navigeert door te stoten tegen een object. Na het stoten veranderd de stofzuiger automatische van richting en gaat de stofzuiger door totdat deze weer ergens tegen aanstoot.


eufy Robovac 15c

Eufy Robovac 15c

De Eufy Robotvac 15c is ook een robotstofzuiger die uit de bounce series komt. en navigeert op de zelfde wijze als de 11c. Je kunt de wel de kamer afbakenen met magneetstrips, dit is handig wanneer de robotstofzuiger op bepaalde plekken niet hoeft te komen.


eufy robovac 30c

Robovac 30c

Ook de Robovac 30c komt uit de bounce serie en navigeert via een willekeurige schoonmaakroute. De Robovac 30c heeft iets meer zuigkracht en werkt erg goed.


Verschillen tussen de modellen van Eufy RoboVac

De robotstofzuigers van Eufy zijn te onderscheiden in de drie volgende series: Bounce series, Smart Dynamic Navigation Series en iPath Laser Navigation Series. De grootste verschillen tussen de series is dat elke serie op een andere wijze navigeert. Hieronder leggen we per series uit wat het verschil hier tussen is:

  • Bounce series: de robotstofzuigers uit de Bounce series zijn het meest simpelst en goedkoop. Wanneer de robotstofzuigers aangezet worden gaan ze rijden, vervolgens botsen ze tegen iets aan en draaien ze random een kant op. Er zit dus geen systeem in en hierdoor kan het zijn dat de robotstofzuiger niet alles zuigt en soms plekken twee keer zuigt.
  • Smart Dynamic Navigation Series: bij de Smart Dynamic Navigation series gaat dit wat slimmer. Deze modellen hebben een sensor die de kamer in beeld kunnen brengen en vervolgens maakt de robotstofzuiger zelf een logische route.
  • iPath Laser Navigation Series: de robotstofzuigers uit deze serie scannen de omgeving met een laser en kunnen hierdoor ook objecten herkennen. Ook werken de robotstofzuigers met AI Map Technology en zijn de robotstofzuigers hierdoor nog nauwkeuriger. Momenteel is er één robotstofzuiger uit deze serie en dat is de Eufy Robovac L70 Hybrid.

Verder zitten de verschillen van de robotstofzuigers hem vooral in de grote, zuigkracht en functies. Diverse modellen uit een serie kunnen weer andere functies hebben dus kijk hier goed na.

Voordelen van Eufy robotstofzuigers

voordelen van eufy robotstofzuigers
De Eufy robotstofzuigers zijn erg laag en kunnen daardoor onder veel meubels zuigen

Met de robotstofzuigers van Eufy hebben we goede ervaringen. Deze robotstofzuigers zijn in onze ogen een hele goede keuze, zo zijn ze laag geprijsd en hebben ze veel innovatieve functies. Er zijn zelfs robotstofzuigers van Eufy die werken met kunstmatige intelligentie (AI). Hieronder staan hebben we de voordelen van Eufy robotstofzuigers nog even opgesomd:

  1. Laag geprijsd: de robotstofzuigers van Eufy zijn erg laaggeprijsd. Wel zit er verschil in de verschillende series van Eufy. Ook wanneer we de duurste Eufy stofzuigers vergelijken met andere robotstofzuiger merken is de Eufy alsnog laag geprijsd.
  2. Innovatieve functies: de robotstofzuigers van Eufy hebben veel unieke functies. Vooral de nieuwste robotstofzuigers werken zelfs met kunstmatige intelligentie.
  3. Goede zuigkracht: de robotstofzuigers zijn voorzien van sterke zuigmotoren en kunnen daardoor erg goed zuigen. Ook passen de meeste stofzuigers de zuigkracht aan op verschillende ondergronden.
  4. Erg lage robotstofzuigers: zoals je op bovenstaande afbeelding kunt zien zijn de Eufy robotstofzuigers erg laag, het voordeel hiervan is dat ze onder de meeste meubels kunnen zuigen.
  5. Lage geluidsniveau: de robotstofzuigers van Eufy zijn erg stil en zijn daardoor ook goed te gebruiken wanneer je ook thuis bent. Wanneer een robotstofzuiger veel geluid maakt kan het best irritant zijn.

Benieuwd of de Eufy robotstofzuigers ook voorkomen in onze top 10 beste robotstofzuigers? Bekijk dan onze pagina, hierop vind je de beste robotstofzuigers van dit moment. Ook leggen we op de pagina uit waarop je moet letten bij het kopen van een robotstofzuiger.

FAQ: meestgestelde vragen over Eufy robotstofzuigers

Wil je meer weten over de robotstofzuigers van Eufy dan kun je ons altijd je vragen sturen via ons contactformulier. Ook kun je ons altijd een berichtje sturen als je ander advies wilt ontvangen. Ook hebben we hieronder de meest gestelde vragen beschreven en beantwoord over Eufy robotstofzuigers.

Zijn de robotstofzuigers van Eufy een goede keuze?

De robotstofzuigers van Eufy zijn een hele goede keuze. Op deze pagina lees je wat de robotstofzuigers van Eufy zo goed maakt. Ook zijn er veel verschillende modellen, waardoroboor je altijd een goede keuze hebt.

Wat is de beste Eufy robotstofzuiger?

In onze ogen is de Eufy Robovac L70 de beste Eufy robotstofzuiger van dit moment. Dit komt met name doordat de robotstofzuiger unieke functies heeft en ook werkt met AI.

Kun je Eufy robotstofzuiger besturen met spraak?

Wanneer je een smart speaker hebt van Amazon Alexa of Google Assistant kun je de robotstofzuiger bedienen met spraak. Ideaal omdat je zo de robotstofzuiger kunt integreren in je smart home.